English

Arrangørnyheter

Invitasjon til Holmenkollstafetten 2023

Holmenkollstafetten arrangeres 13. mai 2023! I år feirer vi stafettens hundreårsjubileum. Her finner du invitasjonshefte i pdf-format med nyttig informasjon samlet på ett sted.

Velkommen til Holmenkollstafetten 2023

Den 13. mai 2023 skal Holmenkollstafetten gjennomføres og vi feirer i den anledning 100-årsjubileum.

Vidar og Gular vant Holmenkollstafetten

Det ble Vidar og Gular som stakk av med seieren i hver sin eliteklasse i Holmenkollstafetten. Det var to andre lag som var favoritter, men de to tradisjonsrike klubbene leverte begge solide prestasjoner.

Forhåndsomtale av Holmenkollstafettens eliteklasser

Endelig er Holmenkollstafetten tilbake og tusenvis av løpere skal løpe rundt i Oslos gater. Som vanlig stiller flere av landets aller sterkeste løpere, frontet av utøvere som Amalie Iuel, Therese Johaug og Ferdinand Kvan Edman. Forhåndsomtale av eliteklassene finner du her.

Følg laget ditt live i EQ me-appen

Følg laget ditt og vit når du skal stille deg opp til veksling.

Holmenkollstafetten sendes på direktesport.no

Holmenkollstafetten sendes på direktesport.no lørdag 14. mai fra klokken 13:55 til 17:30.

Deltakerinformasjon 2022

Det er med stor glede at vi ønsker velkommen til vårens vakreste eventyr. Det ligger an til å bli 3000 lag og 45000 deltakere. I denne saken er nødvendig informasjon samlet.

Lagene med flest deltagere 2019

Var din bedrift et av lagene med flest deltagere i 2019? Med 104 påmeldte lag var Norges Gruppen bedriften med desidert flest påmeldinger i 2019.

After run med "Utendørs" i St. Hanshaugen park

Bli med på sommerfest før, under og etter stafetten på Utendørs. Utendørs er en stor uteservering, midt i parken på St. Hanshaugen og rett ved både start og mål. Vi disker opp med mange sitteplasser, også til store grupper, foodtrucks, bar og DJ som sørger for god sommerstemning. Gratis reservasjon: send en e-post med navn, antall og tidspunkt til hei@utendorsoslo.no.

Utfordrer finansbransjen - til inntekt for Kreftforeningen

Gjensidige løper igjen Holmenkollstafetten til inntekt for kreftsaken 14. mai og utfordrer andre finansbedrifter til å gjøre det samme.

Store premiepenger i eliteklassene!

IK Tjalve har gleden av å dele ut store premiepenger til de tre beste lagene i eliteklassene. Førsteplassen stikker av med hele 40 000 kroner.

Vil dere løpe for en god sak?

Ved å kjøpe Right To Play stafettpinne, bidrar dere til at barn i flyktningleirer får tilgang til lek og aktiviteter! Stafettpinnen koster 400 kroner, og bestilles ved påmelding.

Hjelp, jeg er blitt lagleder!

Å være lagleder for Holmenkollstafetten-laget kan virke omfattende, men du kan trøste deg med at det går fint til slutt. For å gjøre oppgaven enklere har vi laget en sjekkliste, samt en plakat du kan bruke til å verve lagkamerater.

Holmenkollstafetten er endelig tilbake!

Vårens vakreste eventyr, KIWI Holmenkollstafetten, arrangeres som planlagt 14. mai. Det er ingen smittevernrestriksjoner etter 12. februar, og IK Tjalve inviterer med glede tilbake til Norges største idrettsarrangement.

Invitasjon til Holmenkollstafetten 14. mai 2022

Det er med stor glede vi inviterer til KIWI Holmenkollstafetten lørdag 14. mai 2022.

Ragn-Sells og ASKO Holmenkollstafetten – sammen for miljøet

Arrangørklubb IK Tjalve og gjenvinningsselskapet Ragn-Sells AS har inngått en 3-årig avtale som gjør sistnevnte til en av ASKO Holmenkollstafetten sine samarbeidspartnere. Målet med samarbeidet er å gjøre ASKO Holmenkollstafetten enda grønnere og mer miljøvennlig.

NorgesGruppen ny generalsponsor for Holmenkollstafetten

NorgesGruppen og IK Tjalve har inngått avtale om generalsponsorat for Holmenkollstafetten 2021-23.