English
CELEBERT LAG: Også en rekke idrettskjendiser løp i finansnæringens pulje under Holmenkollstafetten. Bak fra venstre: Jan Tore Kjær, Jostein Amdal, Espen Lie Hansen, Sigurd Austin og Robin Dale Oen. Midtre rekke fra venstre: Morten Schønfeldt, Alexander Blonz, Jonas Bergland og Hanne Haugland. Foran fra venstre: Håvard Tvedten, Janne Flessum, Else-Marthe Sørlie Lybekk og Karoline Dyhre Breivang

Utfordrer finansbransjen - til inntekt for Kreftforeningen

Gjensidige løper igjen Holmenkollstafetten til inntekt for kreftsaken 14. mai og utfordrer andre finansbedrifter til å gjøre det samme.

Løper for Kreftforeningen

Finans- og byggebransjen har begge inngått avtale med Holmenkollstafetten. For hvert deltagende lag fakturer Kreftforeningen lagene 3000 kroner i etterkant av stafetten.

I 2019 startet vi sammen med Kreftforeningen og Holmekollstafetten puljen "Finansbransjen for Kreftforeningen". Da deltok rekordmange 225 Gjensidige-ansatte og et knippe idrettskjendiser som sammen løp de 15 etappene, og bidro med penger til kreftsaken. For hvert deltakende lag ble også 3000 kroner donert til Kreftforeningen og viktig kreftforskning.

Gjensidige håper i år at så mange som mulig blir med å konkurrere om hvem som har de sprekeste medarbeiderne i bransjen, samtidig som vi samler inn penger til det viktige arbeidet mot kreft!

Har din finansbedrift allerede meldt på lag, men ikke i vår pulje, kan vi flytte dere slik at dere også er med i konkurransen.

Disse klassene har avtale med Kreftforeningen:
A1-B
A1-C
A2-B
A2-C

Publisert
Sist endret
Tekst IK Tjalve
Foto Gjensidige