English

Treningsprogram

LI0 A4590 EF

Holmenkollstafetten er en glimrende anledning til å komme i gang med trening. IK Tjalve har utarbeidet treningsprogrammer frem til stafetten 4. mai for tre nivåer; utrent, noe trent og trent. Vi oppfordrer lagene til å komme i gang med sosiale og sunne treninger, og har lagt opp til en ukentlig fellesøkt og en til to individuelle ukentlige økter. Fellesøktene er ypperlig å utføre på arbeidsstedet, enten i en felles treningspause eller rett etter arbeidstid. Jogg rett ut fra kontoret til deres nærmeste park, grusvei eller annet passende sted, og få gjennomført morsomme og givende treninger.

Treningsprogram trent (0,1 mb) Treningsprogram noe trent (0,2 mb) Treningsprogram utrent (0,2 mb) En øktplan for styrketrening uten utstyr (0,1 mb) En øktplan for styrketrening på treningssenter (0,2 mb)

Tren til Holmenkollstafetten med IK Tjalves eliteløpere

Holmenkollstafetten tilbyr sosiale og motiverende treninger for bedrifter og organisasjoner før stafetten i 2023. Treningene ledes av Tjalves eliteløpere, dette kan bidra til at Holmenkollstafetten blir en ekstra moro og miljøbyggende opplevelse for deg og dine kolleger.

Hvis deres bedrift holder til andre steder enn Oslo-området, anbefaler vi å kontakte din lokale friidrettsklubb for treningsoppfølging. Klubbene innehar god kompetanse på trening. Kontakt Tjalve om dere ønsker ønsker hjelp til å bli satt i kontakt med en friidrettsklubb.

Informasjon om trening med IK Tjalves eliteløpere