English

Bestill trening til stafetten

Tren til Holmenkollstafetten

Pris: 6000kr
Antall deltakere: 15-20

Holmenkollstafetten tilbyr sosiale og motiverende treninger for bedrifter og organisasjoner før stafetten. Treningene ledes av Tjalves eliteløpere, dette kan bidra til at Holmenkollstafetten blir en ekstra moro og miljøbyggende opplevelse for deg og dine kolleger.

For at ditt lag skal kunne få best mulig effekt av stafetten anbefaler vi «coachede» fellestreninger etter jobb. Dette bidrar til å motivere, bygge miljø og kan bedre formen til de involverte. IK Tjalve er arrangør av Holmenkollstafetten, og er Norges beste friidrettsklubb. Vi har eliteløpere på både høyt nasjonalt og internasjonalt nivå, og de er klare til å motivere ditt lag og sikre best mulig opplevelse i 2024. Vi tilbyr treninger for lag i Oslo og omegn, og kan ellers koble dere med en lokal friidrettsklubb hvis ønskelig. Få med ditt lag på «Tren til Holmenkollstafetten».

I «Tren til Holmenkollstafetten» tilbyr vi:

  • To treninger med Tjalves eliteutøvere: Kick off-trening og stafettforberedelsestrening

  • Treningsprogram for en måned med fellesøkter og egentreningsøkter. Programmet er moro, enkelt og utarbeidet for å prestere i Holmenkollstafetten.

  • Eksperttips for trening, stafetten og etappefordeling.

Treneren vil møte på deres arbeidsplass eller annet avtalt sted. Derfra jogger dere til passende park/treningsområde. Treneren innfører i treningsprogrammet, holder to økter og gir ellers råd om hvordan ditt lag skal få en optimal opplevelse i Holmenkollstafetten.

Prisen for «Tren til Holmenkollstafetten» er kr. 6000 for to økter med 15-20 deltakere. (Vi tilpasser prisen og opplegget ut i fra antall deltakere, antall økter og deres behov).

Vi har også mulighet til å tilpasse med flere økter, og/eller foredrag fra Tjalves friidrettsprofiler.

Kontakt oss på post@tjalve.no eller 22 60 43 40, så finner vi en løsning som passer dere