English
PSX 20220514 170040

Velkommen til Holmenkollstafetten 2023

Den 13. mai 2023 skal Holmenkollstafetten gjennomføres og vi feirer i den anledning 100-årsjubileum.

Med NorgesGruppen og MENY som stolte sponsorer vil vi i den forbindelse invitere dere til å delta på Holmenkollstafetten – Vårens vakreste eventyr. Holmenkollstafetten er et løp for alle, fra eliteutøvere til mosjonister og bedriftsklasser. Det starter på Bislett eller St. Hanshaugen der man løper en runde og ender opp på Bislett igjen. Det er altså en stafett igjennom store deler av sentrale Oslo. Arrangør IK Tjalve forventer over 50.000 løpere til Norges største idrettsarrangement i 2023.

Mange bedrifter deltar årlig i stafetten for å legge til rette for fysisk aktivitet og styrke samholdet på arbeidsplassen. Vi oppfordrer til å benytte dette unike arrangementet til å gjøre noe moro og givende med din jobb, og gjerne også ved å trene sammen frem mot stafetten.

Finn deres klasse

I A-klassene tillates det mikslag, hvor A1 (miks flest menn) og A2 (miks flest kvinner) vil passe mange. I disse klassene kan du sette sammen lag av kolleger, venner, og familie som du selv ønsker.

Se klasseinndeling her

Påmelding

Det er ingen påmeldingsfrist, men den 1 januar og den 1 mars stiger prisen. Vi anbefaler derfor å melde på lag så tidlig som mulig. All påmelding er bindende.

Priser:

  • Påmelding før 1. januar 2023 for alle stafettklasser: kr. 3.350,- per lag

  • Påmelding før 1. mars 2022 for alle stafettklasser: kr. 3.650,- per lag

  • Påmelding etter 1. mars 2022 for alle stafettklasser: kr. 4.150,- per lag

Påmelding

Få med lagkamerater

På Holmenkollstafetten trengs det 15 løpere per lag. Det kan være lurt å komme i gang med vervingen tidlig. Merk at i B-klassene (bedrift) må alle være ansatt i bedriften, mens i A-klassene (miks) så kan du fylle på lagene med hvem som helst.

Til lagledere

Vi har laget en sjekkliste for lagledere og plakat for verving av lagmedlemmer, slik at denne viktige oppgaven blir lettere å gjennomføre.

Informasjon til lagledere

Reise, opphold og after run

Vi anbefaler å planlegge hotellopphold i forveien for dagen du skal løpe, om du selv ikke bor i Oslo. Våre samarbeidspartnere Wallmans og Scandic Solli har bankettilbud for lag på stafetten. Her vil du kunne få god mat servert med aktiviteter og underholdning.

Bankett og after run

Start treningen i januar

Holmenkollstafetten er en god anledning til å komme i gang med trening sammen med venner og kolleger. Ønsker du å dra i gang ukentlige treninger? Benytt treningsprogrammer laget for Holmenkollstafetten.

Treningsprogram Trening med Tjalves eliteutøvere
Publisert
Sist endret
Tekst Matias Lavik
Foto Eirik Førde