English

NorgesGruppen ny generalsponsor for Holmenkollstafetten

NorgesGruppen og IK Tjalve har inngått avtale om generalsponsorat for Holmenkollstafetten 2021-23.

Holmenkollstafetten logo ASKO 2021 scaled

NorgesGruppen blir generalsponsor for stafetten, og tittelsponsoratet vil fra år til år flyttes mellom datterselskaper i NorgesGruppen ASA. I 2021 heter arrangementet ASKO Holmenkollstafetten.

NorgesGruppen var i fjor Holmenkollstafettens største bedrift med over 100 deltakende lag. Flere tusen ansatte samles på tvers av datterselskapene til fysisk aktivitet og sosiale treff, og er i stor grad med på å prege arrangementet.

– Holmenkollstafetten passer som hånd i hanske med vårt fokus på sunnhet og folkehelse både blant egne ansatte og overfor kundene som handler i våre butikker over hele landet, sier Dina R. Thune, HR-direktør i NorgesGruppen. – Samtidig utgjør Holmenkollstafetten en god ramme for å styrke samholdet på tvers i organisasjonen vår og oppmuntre til økt fysisk aktivitet, uavhengig av prestasjonsnivå.

-Tjalve og NorgesGruppen har et felles ønske om å bidra positivt til folkehelsen gjennom fysisk aktivitet og sunne valg, sier daglig leder i IK Tjalve, Matias Lavik. -Dette forener vi nå veldig godt gjennom å samarbeide om Holmenkollstafetten fremover. Holmenkollstafetten har folkehelse og vennskapelig konkurranse som sine grunnpilarer.

Dessverre ble det ingen utgave av arrangementet i 2020 grunnet pandemien, men både ny generalsponsor og arrangør planlegger for å komme sterkt tilbake i 2021.

YT var generalsponsor fra 2013 til 2020, og nå har altså NorgesGruppen tatt over stafettpinnen.

ASKO Holmenkollstafetten arrangeres 8. mai 2021.

Bilde av to stafett-lag som står oppstilt på Bislett Stadions gressmatte. Lagene står oppstilt på hver sin rekke der førstemann i hver rekke står i startposisjon for å løpe.
NorgesGruppen med representanter fra datterselskapene på ASKO Holmenkollstafettens hjemmebane Bislett stadion.

Fakta:
Holmenkollstafetten er Norges største idrettsarrangement og verdens største stafett, med 3400 lag og 50.000 deltakere. Mer enn én million mennesker har løpt «Vårens vakreste eventyr» siden oppstarten i 1923.

NorgesGruppen ASA er Norges største handelshus, og har dagligvarekjedene KIWI, MENY, SPAR, Nærbutikken og Joker, servicehandelskonseptene Deli de Luca, MIX og Jafs, og engrosvirksomhet og distribusjon gjennom ASKO.

Publisert
Sist endret
Tekst / Foto IK Tjalve