English
Running Vantage V2 Group 2 exp Oct 2023 min
I samarbeid med

Løpeprogram fra Polar

Ønsker du å komme i form til Holmenkollstafetten eller andre løp, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det?

Running Program er en personlig og tilpasset treningsplan, basert på dine individuelle verdier. Treningsplanen tilpasser seg underveis i treningsperioden, og lærer av treningsdataene fra treningsøktene dine. Tren for 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton.

Running Program er basert på kondisjonsnivået ditt, så det er personlig tilpasset og tar hensyn til din nåværende kondisjon. Når du følger programmet, tilpasser det seg utviklingen din og gir deg beskjed når du kan øke innsatsen et hakk, samt når du trenger å roe ned litt

Programmet er komplementert med øvelser for trening av styrke, kjernemuskulatur og bevegelighet. Det inkluderer også en funksjon for å anslå din sluttid for den valgte distansen.

Flow Running Program Programfinished Lo Res

Du kan velge å inkludere støtteøvelser i programmet. De er i videoformat og du kan enkelt gjøre dem hjemme. Økt styrke, bedre kontroll over kjernemuskulatur og bedre bevegelighet kan utgjøre en stor forskjell for løpingen.

Løpeprogram er basert på trening i riktige pulssoner, og vitenskapen bak Polars pulssoner er hjørnesteinen i programmet. Pulsen er unik og personlig, og gir dermed en pålitelig metode for å bestemme treningsintensitet. Puls er et gyldig og allment anerkjent verktøy for å måle fysisk kondisjon og utvikling.

Du får treningsmålene rett på sportsklokken din fra Polar. Du velger bare dagens mål og lar klokken veilede deg gjennom treningen.

Les hvordan du enkelt lager et løpeprogram for deg selv og får det direkte inn i Polar-klokken din.

Polar løpeprogram
Publisert
Sist endret
Tekst IK Tjalve
Foto Polar