English
IMG 9679 auto x2 kopi
I samarbeid med

Hvordan finne løpegleden med Vitamin Well Runner Sondre

Vitamin Well Runner Sondre Solheim har med sin allsidige idrettsbakgrunn skapt en hverdag som dreier seg om og rundt trening.

Med flere års satsning innenfor ulike kondisjonsidretter har har utviklet stor interesse for idrett og bevegelse, og er i dag en ivrig mosjonist som brenner for å skape løpeglede både for seg selv og andre. For Sondre er den viktigste grunnen til at han løper å ha god helse i lang tid fremover, og han trekker også frem noen gode tips til å finne løpegleden:

Ikke la all løpeøktene dine være like

Varier både intensitet og distanse. På denne måten vil du bli mer allsidig, og sjansen er trolig større for økt løpeglede og motivasjon. På denne måten er du heller ikke avhengig av dagsform, været eller tidsklemma.

Varier underlag (sti, skog, asfalt osv.)

Dette for å både forebygge slitasje og skader, samt for å styrke ledd og muskulatur. Variasjon i underlag og miljø vil både kropp og sinn være takknemlig for!

DSC00206
Grunnen til at jeg liker løping så godt er blant annet at det er en treningsform hvor jeg bare kan koble meg av fra hverdag og stress, sette på en god spilleliste på ørene og være i min egne boble. Sondre Solheim

Ha det gøy med løpingen!

Finn dine grunner for hvorfor det motiverer deg å løpe, og selv om ikke alle økter trenger å være gøy - vil du trolig ha større sjanse for å skape en varig løpeglede dersom du ikke pusher deg ut i det for hardt når du virkelig ikke har lyst. På den andre siden, dersom du stort sett alltid er motivert, husk å prøve å opprettholde en balanse og ikke overdriv, du trenger ikke løpe hver dag (med mindre du er vandt til å løpe mye!).

Som Vitamin Well Runner har Sondre gjennom de siste årene delt av sin kunnskap til både erfarne løpere og nybegynnere under Vitamin Wells løpetreninger. Disse har som mål å gi deltakerne sosialt samhold, tips og triks, variasjon i treningen og utfordringer man lære av og kan ta med seg på egne løpetreninger. Løpetreningene starter første uken i april, og vil i år bygges opp til sesongens store høydepunkt: Holmenkollstafetten. Bli gjerne med!

Følg med på @vitaminwellnorge på Instagram for info og påmelding.

Publisert
Sist endret
Tekst / Foto IK Tjalve