English
20240410 131551
I samarbeid med

Fysisk aktivitet på arbeidsplassen

Å oppfordre til fysisk aktivitet på arbeidsplassen er ikke bare en god idé, det er viktig for å sikre både ansattes trivsel og bedriftens suksess. Forskning har vist at aktive ansatte har en rekke fordeler sammenlignet med de som er mer stillesittende gjennom arbeidsdagen.

Skrevet av Simen Berg

Fordelene ved aktivitet på arbeidsplassen:

  1. Forbedret helse: Regelmessig fysisk aktivitet reduserer risikoen for en rekke helseproblemer, inkludert hjerte- og karsykdommer, overvekt, og type 2 diabetes. Aktive ansatte har også bedre immunsystem og er mindre utsatt for vanlige sykdommer.

  2. Økt energinivå og produktivitet: Fysisk aktivitet frigjør endorfiner og øker blodsirkulasjonen, noe som fører til økt energi og mental skarphet.

  3. Redusert stress og bedre mental helse: Trening er en effektiv måte å redusere stress på, og det kan også bidra til å bekjempe angst og depresjon. Aktive ansatte opplever ofte bedre humør og økt livskvalitet.

  4. Fremmer teamarbeid og samarbeid: Aktiviteter som utføres sammen, enten det er treninger eller deltakelse i arrangementer, fremmer teamarbeid og bygger sterke bånd mellom ansatte.
Video Capture 20240412 110610

Hyundai som aktiv arbeidsplass

Hyundai jobber med å skape et internt miljø som oppmuntrer til aktivitet og velvære blant våre ansatte. Vi tilbyr treningsrom på kontoret, arrangerer regelmessige konkurranser og aktiviteter gjennom et bedriftsidrettslag som man har kalt BIL. Det oppfordres til korte daglige pauser for å opprettholde en aktiv livsstil. Gjennom disse tiltakene ønsker Hyundai å ikke bare støtte ansattes helse og trivsel, men også å skape et fellesskap preget av samarbeid og motivasjon.

Treningsrom1
Publisert
Sist endret
Tekst / Foto IK Tjalve