Virtuell stafett

Selv om årets ASKO Holmenkollstafetten er avlyst, vil det likevel bli mulig å få en smakebit av «Vårens vakreste eventyr». Som et alternativ til årets stafett vil vi arrangere en virtuell utgave. Den vil bestå av fem etapper og kan løpes hvor som helst. Det vil være en fin anledning for kolleger eller venner til å ha et felles mål å trene mot utover våren. De fem personene fordeler de oppsatte «etappene» seg imellom, og løper de hver for seg. Deretter registreres tidene i vårt registreringssystem. Lagene deltar med sammenlagttiden i vår konkurranse.

Når:

Når som helst i perioden 3.-9. mai. Du kan løpe flere ganger innenfor den gitte perioden.

Hvor:

Hvor som helst. Løp der du bor.

Hvem:

For alle. Hvert lag består av fem personer. Samle fire venner eller kolleger og meld på et lag.

Etapper:

Fem etapper, 1000m, 1000m, 2000m, 2000m, og 3000m. Distansen måler du opp selv. Det kan for eksempel løpes på en friidrettsbane der hver runde er 400m, du kan løpe på en kjent strekning du pleier å trene på, eller du kan la en gps klokke måle distansen du har løpt.

Pris:

Gratis for alle lag som flytter sin påmelding til 2022 eller donerer startkontingenten. For andre koster det 690,- per lag. I tillegg kan alle lag være med å støtte Right to Play ved å betale 110,- ekstra i startavgift.

Påmelding:

Påmelding foregår på samme måte som ved en ordinær stafett og gjøres på her.

Tid:

Tiden tar du på egenhånd. Enten med en vanlig stoppeklokke, smarttelefon eller med en gps-klokke.

Registrering:

Før løpets start vil kontaktperson på hvert lag få tilsendt en e-post fra EQ-timing med en tilgangskode/lenke for registrering av tider. Det er samme tilgangskode/lenken for alle etappene på hvert lag. Kontaktpersonen kan selv velge å registrere alle tidene, eller sende tilgangskoden/lenken videre til de andre deltagerne på laget.

Tidene kan man enten registrere manuelt eller laste opp et GPX spor fra en gps enhet. GPX sporet må være minimum på etappens lengde. Ved GPX spor vil tiden bli tatt fra null meter og fremover. Det kan derfor lønne seg å starte en ny aktivitet på gps enheten man bruker når man starter å løpe etappen sin.

Når alle etappene er registrert vil laget få en tid på den samlede stafetten.

Resultater:

Resultatene vil bli presentert fortløpende på vår hjemmeside og hos EQ timing.

Premier:

Det vil bli premier til de tre første lagene.  Alle andre lag vil være med i trekning av deltagerpremier fra våre samarbeidspartnere. Alle vil få en digital diplom tilsendt etter løpet.

Trening:

Som oppkjøring fram mot den virtuelle stafetten vil vi kjøre en treningskampanje. Det vil bli presentere to ukentlige økter. Dette vil være økter med gradvis økende progresjon, med hensikt å forberede deg fram mot stafetten. Øktene vil bli lagt ut gratis på våre plattformer.

PÅMELDING VIRTUELL STAFETT