Virtuell stafett 3.-9. mai

ASKO Holmenkollstafetten er et viktig treningsmål for mange. Når dette nå avlyses ønsker vi å bidra til at deltakere og befolkningen for øvrig likevel holder seg i fysisk aktivitet. ASKO Holmenkollstafetten blir derfor gjennomført i et virtuelt format.

«ASKO Holmenkollstafetten virtuelt» arrangeres 3.-9 mai. Arrangementet krever påmelding, men er gratis for de lagene som donerer startkontingenten til IK Tjalve eller flytter påmeldingen til 2022. Det blir fem etapper fra 1000m til 3000m som laget løper på selvvalgt sted og oppgir tid i arrangementet. Det blir resultatliste, deltakerne får et digitalt diplom og det blir trukket premier fra stafettens samarbeidspartnere. Informasjon og påmelding finnes på holmenkollstafetten.no

Mer informasjon om, og påmelding på, ASKO Holmenkollstafetten virtuelt finner du her.

Som forberedelse til «ASKO Holmenkollstafetten virtuelt» ønsker vi å tilby digitalt treningsprogram for alle som ønsker det. Fra og med mandag 29. mars legges det ut gratis treningsprogram på Holmenkollstafettens sosiale medier. Treningsøktene presenteres av dyktige idrettsprofiler som får eksperthjelp til å komme seg i form til mai måned.

Se treningsvideoene på Holmenkollstafettens facebookside og programmene her på nettsiden.