Bestill trening til Holmenkollstafetten

«Tren til ASKO Holmenkollstafetten 2021»

Pris: 6000kr

Antal deltakere: 15-20

ASKO Holmenkollstafetten tilbyr sosiale og motiverende treninger for bedrifter og organisasjoner før stafetten i 2021. Treningene ledes av Tjalves eliteløpere, dette kan bidra til at ASKO Holmenkollstafetten blir en ekstra moro og miljøbyggende opplevelse for deg og dine kolleger.

«Vårens vakreste eventyr», ASKO Holmenkollstafetten, arrangeres lørdag 8. mai 2021. For bedrifter, organisasjoner og lag i hele Norge er stafetten en sosial folkefest og et felles treningsmål. Det forventes nærmere 50.000 deltakere og over 3.400 lag i 2021.

For at ditt lag skal kunne få best mulig effekt av stafetten anbefaler vi «coachede» fellestreninger etter jobb. Dette bidrar til å motivere, bygge miljø og kan bedre formen til de involverte. IK Tjalve er arrangør av ASKO Holmenkollstafetten, og er Norges beste friidrettsklubb. Vi har elite løpere på både høyt nasjonalt og internasjonalt nivå, og de er klare til å motivere ditt lag og sikre best mulig opplevelse i 2021. Vi tilbyr treninger for lag i Oslo og omegn. Få med ditt lag på «Tren til ASKO Holmenkollstafetten 2021».

I «Tren til ASKO Holmenkollstafetten» tilbyr vi:

  • To treninger med Tjalves eliteutøvere: Kick off-trening og stafettforberedelsestrening
  • Treningsprogram for en måned med fellesøkter og egentreningsøkter. Programmet er moro, enkelt og utarbeidet for å prestere i ASKO Holmenkollstafetten.
  • Eksperttips for trening, stafetten og etappefordeling.

Treneren vil møte på deres arbeidsplass eller annet avtalt sted. Derfra jogger dere til passende park/treningsområde. Treneren innfører i treningsprogrammet, holder to økter og gir ellers råd om hvordan ditt lag skal få en optimal opplevelse i ASKO Holmenkollstafetten 2021.

Prisen for «Tren til ASKO Holmenkollstafetten» er kr. 6000 for to økter med 15-20 deltakere. (Vi tilpasser prisen og opplegget ut i fra antall deltakere, antall økter og deres behov).

Vi har også mulighet til å tilpasse med flere økter, og/eller foredrag fra Tjalves friidrettsprofiler.

Kontakt oss på [email protected] eller 22 60 43 40, så finner vi en løsning som passer dere