Treningsprogram

Her finner du treningsprogrammer for alle nivåer, spesialtilpasset for en god YT Holmenkollstafetten-opplevelse. Formålet med programmene er å motivere ansatte, komme seg i bevegelse og gjøre noe sammen før stafetten.

Treningsprogram for nybegynnere

Treningsprogram for middels trente

Treningsprogram for viderekommende

Fellestreninger kjøres sammen med laget, gjerne rett etter jobb. Finn en park i nærheten og kjør treningen der. Dette er avhengig av en motivator som drar det i gang fra deres side.

Alle intervalløkter skal være progressive. Det vil si at det første intervallet på hver økt skal være tregest, og den siste skal være hurtigst.

Det oppfordres også til å ha noe styrketrening for å tilvenne kroppen til belastningen av løping. Dette kan dere gjøre på egentrening etter lette økter, hvor en vektlegger styrketrening av bena og mage/rygg med kroppsvekt. Vi har satt opp et program med forslag på styrkeøvelse du kan prøve deg på. Det finner du her, program styrke

Vår hovedsponsor YT har også mange gode tips for løpetrening og eksempler på programmer på sine sider. Du kan ta en titt på et program for YT Holmenkollstafetten her og diverse artikler om løping her.

 

Idrettsklubben Tjalve tilbyr treningsveiledning for ditt lag. Les mer om «Tren til YT Holmenkollstafetten» her.