Veldedige samarbeidspartnere

Holmenkollstafetten Start

Right-to-Play logo

Right To Play er en ledende internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å gi barn i vanskeligstilte deler av verden muligheten til å drive med lek og idrett. Right To Play bruker lek og idrett for å skape sosial endring. De har prosjekter i mer enn 20 land i Afrika, Midtøsten, Asia og Sør- Amerika. Alle lag har mulighet til å støtte organisasjonen ved å kjøpe en helt egen Right To Play stafettpinne. Pinnen koster kr. 400 og bestilles ved påmelding.

Når din bedrift løper iCare-klassen, bidrar dere til at ti personer får synet tilbake for hvert lag. Det er over 32 millioner mennesker i verden, som er unødvendig blinde. Dette skyldes blant annet mangel på helsevesen, dårlig infrastruktur, og fattigdom.

De fleste av disse menneskene er blinde på grunn av grå stær, og kan enkelt få synet tilbake gjennom en øyeoperasjon som gjennomføres på få minutter. Det koster ikke mer enn 300 kroner å gi én person en operasjon som gir dem et helt nytt liv, fullt av nye muligheter.

Norges Blindeforbunds øyesykehus har allerede gitt synet tilbake til mer enn 200.000 mennesker, og nå kan dere bidra til at vi kan hjelpe enda flere.

For å løpe for iCare meld dere på i klasse A1 for iCare eller A2 for iCare. Når du har meldt på laget mottar du informasjon fra Norges Blindeforbund, samt en gavegiro på kr 3000- per lag du har meldt på.

Kreftforeningen Logo

Kreftforeningen har i samarbeid med BackeGruppen opprettet en egen pulje for byggebransjen der selskap innen bygg, anlegg og eiendom kan starte side om side med sine bransjekollegaer. Om laget også ønsker å støtte Kreftforeningen får hele laget løpe med armbind som viser at de har bidratt til kampen mot kreft. For å løpe for Kreftforeningen meld på laget i klasse A1/A2-B “Byggebransjen for Kreftforeningen”. Da mottar du en e-post med informasjon fra Kreftforeningen, og en gavegiro på kr. 3000,- per lag du har meldt på. Les mer her.

Lions Slemdal i samarbeid med flere Oslo-klubber hjelper Tjalve med gjennomføringen av årets stafett. Lions stiller med 90 funksjonærer som står for organisering, speakertjeneste og vakthold på vekslingene.

Lions Norge har klubber lokalisert i alle landsdeler og har ca. 10.500 medlemmer. Lions samler inn penger gjennom ulike tiltak som bidrar til at vi kan drive betydelig humanitært arbeid, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Driften av Lions Norge finansieres gjennom kontingent fra medlemmene, alle innsamlede midler går derfor uavkortet til arbeidet vi driver. En krone inn er en krone ut!

Lions bevilger midler til en rekke tiltak internasjonalt, nasjonalt og lokalt. Her er noen av tiltakene: Holdningskampanje Barn- og ungdomskampanjen Mitt Valg, støtte til sykehjem, aldershjem, skoler, barnehager og  organisasjoner der offentlige midler ikke strekker til.