Frivillige

IK Tjalve trenger hjelp for å kunne arrangere ASKO Holmenkollstafetten.


For å kunne arrangere ASKO Holmenkollstafetten er vi avhengige av hjelp utenfra. Vi trenger ca. 400-500 funksjonærer for å dekke alle oppgaver i forkant og under arrangementet. For å få dette til å gå rundt får vi hjelp fra frivillige og vi leier inn en del dugnadshjelp fra andre idrettslag/organisasjoner etc.

Frivillige:

Vi oppfordrer studenter, og andre, som ønsker arrangementerfaring til å melde seg som frivillig. Som frivillig vil vi kunne gi deg utfordrende oppgaver som vil gi god læring og verdifull erfaring. Samt at det er sosialt og man knytter nye kontakter. Høres dette interessant ut kan du gå inn på frivillig.no og registrere deg som frivillig.

Dugnad:

Hvis ditt idrettslag/organisasjon kan vært interessert i å jobbe noen timer for å tjene inn penger, ta kontakt med oss på e-post: [email protected] eller telefon: 22 60 43 40. Vi har en rekke ulike arbeidsoppgaver. Alt fra kioskpersonell til trafikkvakter ute i løypa. Vi søker i hovedsak voksne ansvarlige personer som er engasjerte, pålitelige og med godt humør.