Informasjon om ASKO Holmenkollstafetten 2021

ASKO Holmenkollstafetten er planlagt lørdag 8. mai 2021, og IK Tjalve forbereder seg på å arrangere. Grunnet pandemien er det stor usikkerhet rundt om det er forsvarlig å gjennomføre i mai og hvilke endringer som må på plass for et trygt arrangement. Alle som abonnerer på nyhetsbrevet vårt skal nå ha fått tilsendt på mail et informasjonsblad med viktig informasjon om neste års arrangement.

Informasjonsbladet kan også lastes ned her.

Vi gjengir noe av den viktige informasjonen under:

Da stafetten ble avlyst i 2020 flyttet 1076 lag påmeldingen til året etter, og er dermed påmeldt i 2021. 578 lag donerte startkontingenten til IK Tjalve. Grunnet usikkerhet rundt hvor mange deltakere Holmenkollstafetten kan ha, hvis det blir mulig å arrangere, vil vi i første rekke invitere lagene som donerte startkontingenten i 2020, friidrettsklubber og sponsorer.

Tirsdag 5. januar sendes det invitasjon til lagene nevnt over med mulighet for påmelding. Lagene som vil delta, melder seg på, og faktura blir sendt påmeldte i mars hvis vi går videre med planene om å arranger. Lagene som inviteres fra denne datoen bør melde seg på i løpet av januar og februar for å være sikret deltakelse.

Medio mars avgjøres det om Tjalve går inn for å arrangere Holmenkollstafetten 8. mai, eller om den avlyses. Avgjørelsen blir tatt basert på hvor langt Norge er kommet i koronavaksinasjonsprogrammet i starten av mars og hvilke anbefalinger helsemyndighetene gir. En positiv avgjørelse betyr at Tjalve jobber videre med å få gjennomført og ser det som sannsynlig at det blir mulig, men det er ingen garanti.

Etter avgjørelsen åpnes det gradvis for flere påmeldte hvis dette lar seg gjøre.