HKS 2020 på Strava

Løp tilpassede etapper fra Holmenkollstafettens løype på Strava

Om du ikke greier å vente et år på å løpe YT Holmenkollstafetten, kan du i mai måned løpe en trafikktilpasset utgave på Strava. Segmentene er tilrettelagt for å unngå å krysse høytrafikkerte veier, men løpere må vise hensyn i veikryss. Det eneste du trenger for å delta er en bruker på Strava. Og deltakelse er gratis.

Individuell konkurranse 1. til 31. mai:

De tre beste kvinner og menn på hvert segment får premie bestående av T-skjorter fra YT Holmenkollstafetten 2020. I tillegg blir det uttrekkspremier på hvert segment. Også disse får t-skjorter.

Stafett 1. til 31. mai:

Fem personer løper hvert sitt segment. Lenke til aktiviteten for disse segmentene, samt tidene, sendes oss i dette google-skjema -> Innrapporter stafettresultater. De tre beste lagene får premie fra YT.

YT Holmenkollstafetten på Strava:

Meld deg inn i Holmenkollstafettens Club

Bli med på HKS 2020 Event

Løypen

HKS 2020 Første etappe: St. Hanshaugen park 1010m

Løpes på fortauet rundt parken. Segmentet starter relativt flatt, men går fort over i motbakke. Her løpes det slakt oppover Geitemyrsveien til man runder toppen ca. 100 meter før man svinger inn til venstre på Collets Gate. Da er det slak nedoverbakke helt fram til segmentslutt ved krysset Louises gate/Collets gate.

HKS 2020 Berg og dal og Vinderen: V. Aker kirke til Vinderen 2830m

Segmentet er en sammenslåing av etappe 4 og 5. Hold gangveien til høyre for blindernveien for å unngå unødig trafikk før du tar inn til Problemveien. Ved forskningsparken t-bane skal det holdes til venstre for trikken. Sørg for å holde gangveien under ring 3 til Ris skole, før segmentet avslutter forbi Risbanen og ved plantasjen.

HKS 2020 Megabesserud: Vinderen til Besserud 2970m

Lille Besserud og Store Besserud  samlet i en stor blokk av en motbakke! Segmentet starter ved bussholdeplassen Viggo Hansteens vei. Inn i første bakke tas det til høyre inn Frognerseterveien, som følges hele veien opp. Pass på når du krysser Stasjonsveien.

HKS 2020 Lange Vigeland: Smedstadlokket til Vigelandsmuseet 2760m

Dette segmentet er en versjon av etappe 10 og 11, hvor segmentet starter ved Ullernchausseen. Det løpes som vanlig ned og under ring 3. Viktig å holde grusveien langs Smedstaddammen før man løper inn på Monolitveien. Resten av segmentet nytes inn og gjennom Frognerparken.   

HKS 2020 Korte sjarmøren: Josefines gate 280m

Konkurransens korteste og raskeste segment! Start ved krysset ved Josefines park, og hold fortauet hele veien inn til krysset ved Bislett.